Vistes des de dalt de Gavà pistarunner

17 kilómetros a 4'42» con subidas y escaleras

Després de l’entrenament d’ahir, avui tocava tornar-hi. La meva idea era intentar mantenir un ritme mig, i fer una mica de pujades i escales pel camí. He començat una mica més suau per escalfar i a partir del tercer kilòmetre ja he anat més fort. De fet, com que he anat cap amunt de Viladecans, ja des de el principi he anat pujant.

Com que tinc les cames carregades, tampoc volia passar-me, així que no he fet la part de cases tipus urbanització de Viladecans i he anat per la part més plana. Quan he arribat a la Bassa de Sant Llorenç he fet una volta també per allà i he pujat a la part de dalt de tot de Gavà, per sobre de la rotonda que porta a Begues. Allà he fet unes bones pujades i escales, i he fet una foto de les vistes (sí, l´única parada). Després ja he baixat un bon tram, i m’he desviat cap el parc per tornar a pujar. Tota l’estona he anat fent petits tobogans. He tornat pel centre de Gavà, he arribat a Viladecans, una altre cop pujades pel parc de Torrent Ballester, i apa, baixada cap a casa passant pel parc de Vilamarina, on he fet els dos darrers km pujant i baixant rampes del parc mentre feia el circuit.

En total casi 200 metros de desnivel, que tampoco esta nada mal, sobre todo teniendo en cuenta que las subidas y escaleras estaban acumuladas en tramos.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.