Último entrenamiento antes de la Maratest: 15 Km progresivos de 5 'a 4'10

Ya sólo quedan dos días para realizar el test de cómo puede ir la Maratón. Este domingo, en Badalona, ​​está la Maratest. Pels que no ho sabeu, aquesta cursa té dues modalitats, una de 15 Km pels que es volen iniciar a les mitjes maratons, i una altre de 30 Km que serveix com a tirada llarga (però llarga de veritat) que tothom ha de realitzar abans de fer una marató. En Paco i en Juanjo, per exemple, faran també aquest cap de setmana els 30 Km, però ho fan per lliure corrent per Barcelona, Amb els semàfors, potser se’ls converteix més en una gimcana, ja m’explicaran, jeje.

Jo per variar he fet una volta per aquí avui, que és el que m’havia planificat en Paco. Fer 15 km progressius sense passar-me. La veritat, espero no haver-ne fet un gra massa… He començat bé, tranquil·lament. Ara, acabar ja no ha estat tan així, i per sort m’he controlat perquè em notava un pel cansat. Espero que això no em passi factura diumenge! Tampoc ha estat tan fort perquè només dos kilòmetres m’han sortit al voltant de 4’15, així que… I les pulsacions mitjanes han estat de 150, tenint en compte que al principi el pulsòmetre ha tornat a fer l’idiota per culpa de la meva falta de suor i m’ha marcat unes pulsacions que ni veien 50 Ombres de Grey.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.