Entreno 15 Km CC a 4’24» el Km

L’entrenament d’avui ha consistit en fer una carrera continua (CC pels amics) pels camps de Viladecans, a velocitat constant. M’han sortit 15 Km CC a 4’24» el Km de mitja, i la veritat es que m’he trobat molt bé. El dia acompanyava, i els camps estaven força verds. Només hi ha hagut alguns trams on es sentia molt l’olor d’adob, super agradable, però que hi farem.

Avui no tinc gaire cosa més a explicar-vos. El que si que m’ha passat aquesta nit es que he tingut una rampa al bessó dret i m’he despertat amb el típic crit que fem tots quan en tenim una (cagant-me en tot, vaja). Tenia por de que m’afectés per córrer, però ha anat bé, encara que si que és cert que el noto carregat.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.