Entrenamiento series 2 × 4000 a 4 'el Km, una de ellas en cross

Bon dia, ahir després d’estar dos dies un altre cop amb una mica de febre i moquejant pel nas, vaig poder tornar a entrenar. I com? Doncs a tope. Tenia pendent un entrenament de qualitat amb sèries llargues (sèries 2×4000), i és el que vaig fer. Vaig anar cap a Gavà i vaig aprofitar el recorregut per fer les sèries de 2Km a 4 minuts el kilòmetre, i descansant 1:30 segons entre cadascuna. Aquest temps de descans no el vaig poder complir en la primera sèrie, ja que em van trucar de guàrdia i vaig fer 2 minuts, però ja em va anar bé perquè just aleshores em va tocar fer el tros que era pel bosc (mini cross, jeje). En total, entre els 20 minuts d’escalfament que van ser 4 Km, i el refredament, vaig acabar fent una mica més de 15 Km.

Pensaba que quizás haber sido parado dos días medio enfermo y haciendo guardia me afectaría negativamente, pero parece ser que no. Buff! Salí a plena solana (hacia las 17:15), pero como había hecho fresca los dos últimos días, si bien el sol si que me dio de lleno y se notaba, la temperatura era todavía soportable. Sólo queda una semanita para llegar a la última carrera de la temporada, y luego ya podré parar. Lo que me da miedo es volver a arrancar cuando termine la pausa. A ver cómo me encuentro ...

Os dejo el Garmin, para variar:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.