Progresivo 15 Km a 4'21» y 1 de enfriamiento

Hoy me tocaban hacer 15 Km a 4'21». Com que en veritat no era un progressiu, la majoria de kilòmetres han estat a aquesta velocitat. Però es clar, he començat a 4’55», i hi havia bastants segons per recuperar i els tres darrers han estat al voltant de 4′. Això m’ha matat. De fet, en veritat crec que han sortit a 4’19» o així de mitjana, ja que cap el 12 s’ha perdut com sempre em passa al anar pels carrers de Gavà i m’ha marcat uns 20 segons més.

Estic força cansat, així que us deixo ja el garmin i em faré un petit massatge a les cames, i a dormir. Aquí teniu el Garmin. Veureu que les pulsacions s’han disparat al final. Clar que anava a 3’20» en aquell moment…

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.