Progressiu de 12 Km de 5′ a 4′ amb promig de 4’25»

Avui la entrada serà curteta, perquè no tinc gaire temps. Ahir divendres vaig fer un progressiu de 12 Km. Ho vaig dividir en 3 parts. Els primers 4 vaig anar al voltant dels 4’40» (excepte el primer). Els segons 4 al voltant dels 4’23», i els darrers al voltant dels 4’02» de mitja. Sempre intentant fer el Km següent uns segons més ràpids. Vaig acabar a 3’58», però força cansat. He notat un canvi respecte als entrenaments de fa uns mesos. Ara les pulsacions em pugen més. Vull dir que abans a 173 pulsacions, anava fet merda. Ara en canvi 177 seria el nou punt on em trobo així, i em poden arribar a més.

El jueves, tras el entrenamiento del miércoles, volvía a tener cargada la pierna. Hoy algo me pasa lo mismo, aunque no tanto, y también noto un poco cargado la otra rodilla. Con calma.

Os dejo el garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.