jabalí collserola barcelona pistarunner

Tirada larga 20 Km Can Mercader-Emisora ​​a 5'40» con fauna ...

Hoy al final he ido a entrenar con Antonio, y nos lo hemos pasado muy bien. He tenido algunos problemas con la caldera de casa, y además si hubiera ido esta mañana con Paco, que ha entrenado con Juanjo, no hubiera dormido casi nada por culpa del cambio de hora.

emisora_barcelona_pistarunner

Hem sortit des de Can Mercader i hem anat comentant la Marató, que varem fer junts, i la nostra propera cursa, que també farem junts. Ara estem a un nivell similar, si bé ell està més fort, com ja em va demostrar a la Marató. Després de donar unes voltes, finalment hem pogut pujar a la carretera d’Esplugues, i ja a partir d’aquell punt hem anat tirant fins a la pujada que porta a la emissora de Sant Pere Màrtir. Allà hem pogut entrar per un camí de muntanya que ens ha portat fins gairebé la famosa Plaça Mireia (famosa per a moltes parelles que van allà amb cotxe a…, i després pels corredors ja que és on comença la carretera de les aigües).

collserola_emisora_antonio_marc_pistarunner

Un cop arribats a la Plaça, hem begut aigua de la font i hem entrat a al camí, hem arribat al pont, i aleshores ja ens hem desviat cap a dalt de tot de l’emissora. Allà hem fet algunes de les fotos que esteu veient per aquí. I tot això, sense parar de xerrar i de pensar en propers objectius.

barcelona_emisora_pistarunner

Hem baixat per l’altre banda, i hem fet uns corriols que ja havíem corregut durant la sortida nocturna de Fondistes. Quan ja ens faltava poc per arribar un altre cop a plaça Mireia l’Antonio ha frenat de cop. Jo no entenia perquè fins que he vist que a menys de deu metres hi havia un porc senglar tallant el camí. Per si tenia ganes d’envestir ens hem apartat amb calma, però ell també ho ha fet i ha baixat. Amb tot això, jo anava intentant treure la càmera i li he fet algunes fotos, però per desgracia ja estava més lluny entre que l’he tret de la funda i he apagat la aplicació de córrer. Llàstima!

porc_senglar_pistarunner

Cuando hemos llegado a la plaza, hemos vuelto a beber agua, y después hemos bajado por el mismo camino que habíamos venido. En la parte de Esplugues hemos ido más recto y hemos ido a parar por encima del parque de Can Mercader, pero no hemos entrado, sino que hemos pasado de nuevo por el Hospitalet. Una vez en el parque, hemos hecho una vuelta grande (subiendo), y una pequeña en el circuito donde hemos acabado a 4'15» los últimos 500 metros. Total, 20 Km, un buen entrenamiento. La pierna derecha de momento aguanta bien. El pato asesino de Can Mercader parece que estaba tranquilo hoy y nos ha dejado descansar.

Vamos siempre con el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.