Entrenamiento 13 series de 300 metros a 1 minuto

Després de l’entrenament de muntanya d’ahir, avui m’ha tocat tornar a fer sèries. Com alguns ja sabeu, ara estic de guàrdia a la feina, i si plou em tocarà pringar i es possible que no pugui córrer, així que haig d’aprofitar.

Inicialment havia de fer 12 sèries de 300 metres a 1 minut, i amb recuperació d’1 minut entre cadascuna. El problema es que m’he despistat, i n’he fet una de més (13 per tant). La darrera, igualment, no me l’ha comptabilitzat bé ja que jo estava esperant que sonés el rellotge i quan me n’he adonat, ja havia parat a caminar uns segons. També m’he despistat amb la segona provant de córrer una mica diferent, més recte i sense trepitjar tan fort. Estic buscant la manera de ser més eficient per no cansar-me tant, però no sé com fer m’ho. Si ho aconsegueixo, ja us ho diré. Segurament, al final el secret serà entrenar i entrenar.

La resta de sèries han anat millor, amb una mitja de 58 segons. El sol no apretava massa, però igualment feia bastanta calor (26 graus). Us deixo el garmin i vosaltres jutgeu:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.