Tirada montaña subida Viladecans-Begues

¡Hola a todos!

Avui és Nadal, i com que sabia que menjaria torrons i moltes més coses, m’he decidit a pujar a Begues corrents, on viuen els meus oncles. D’aquesta manera he matat dos pardals d’un tret. He fet els 90 minuts de muntanya (o gairebé), i he fet un entrenament que em tocava.

Haig de dir que se m’ha fet dur. No estic encara en bona forma. Han estat gairebé 14 kilòmetres i un desnivell positiu de 606 metres, tota la estona de pujada (encara que hi havia alguna baixada també), ja que no ha estat anada i tornada. He anat en plan comando, que no vol dir que no portés calçotets, sinó que vol dir que anava a l’aventura. La nit anterior m’havia mirat pel google maps el camí. El tram del principi el coneixia, però la segona meitat no. Això ha fet que en algun moment m’equivoqués. Sort que el meu sentit de l’orientació m’ha ajudat i he pogut sempre esmenar l’error.

He aprofitat per provar la SJ400 (la meva càmera d’acció) a plena llum de dia, i val a dir que ha gravat amb una qualitat excel·lent. Després ho penjaré al youtube, ja que estic pasant-ho a timelapse. Penseu que a youtube es perd qualitat… Aquest cop la càmera me l’he posat al cap, i no al pit. El punt de vista es una mica diferent per tant, però continua marejant un pel. Això sí, no es veuen les mans passant per davant.

Por cierto, después de ducharme me han cogido unas rampas muy fuertes mientras comía en la parte interna de los dos pies (por encima del puente hasta casi el tobillo). Me ha durado como una hora, y ahora todavía me duele. Subiendo ya me he notado cargado, de hecho.

Aquí tenéis el garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.