2500 Km

2500 km Nike : púrpura

Avui he fet un entrenament bastant fort que consistia en fer 4 series de 2Km, a 4:00 el kilòmetre i descansant entre sèries entre 1:30 i 1:40. He acabat rebentat per la calor. Abans, com sempre, he escalfat 20 minuts, i per acabar he refredat uns 8 o així fins arribar a casa.

El més important d’avui, però, no ha estat l’entrenament sinó que per fi he superat el següent nivell de l’aplicació Nike+ i ara soc “Purple”. Oh, sí!!!! 2500 Km!!!! Això es el que porto des de que he començat a córrer, que bàsicament es des de març de l’any passat. Bé, tinc potser uns cent quilòmetres que son anteriors, que era quan feia com molta gent que sortia a córrer un cop cada tres mesos… Estic molt content d’haver superat aquest nivell. Quan vaig començar no ho hauria dit mai. Penseu que això dels nivells i dels premis pot ser una bona forma també de motivar-se. A mi em serveix per exemple. De fet, des de que tinc el meu rellotge Garmin Forerunner 610, ja no em cal portar el mòbil amb el Nike+, però ho continuo fent per anar sumant kilòmetres i superar-me. També el porto per la música, que això de moment el rellotge no ho pot fer… En un parell d’anys o menys ves a saber.

Os dejo aquí el entrenamiento, como siempre:

Salud y km.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.