Les Coromines pistarunner

XXIX Cross de Les Coromines

Ahir vaig córrer el la Cross de les Coromines. Es tractava d’un circuit circular per corriols i camins que feia dues voltes. De fet, era un cross bastant autèntic, i havies de vigilar on posaves els peus en cert trams si es que no volies torçar-te el turmell.

Va ser una cursa maca, però vaig anar arrossegant la llengua tota l’estona. El problema principal va ser que portava un parell de dies amb mal a la gola, i havia tingut unes dècimes de febre. Ja sé que es evident, si et trobes malament, no corris, però em feia molta il·lusió després de la cursa de la setmana passada. Si m’hagués trobat bé, segurament encara podria haver fet alguna cosa, però que hi farem. Ho vaig notar quan vaig fer una volta al circuit per escalfar. Allà les pulsacions ja em van pujar més del compte innecessàriament, a part que no m’acabava de trobar fi.

019fa77334b2f5afe91ea8f41b94e924c7e3e5b6f1

El circuit en sí era maco, amb unes quantes pujades que no estaven gens malament (48 metres en total). Hi va haver premis per totes les categories (homes i dones), i una ampolleta d’aigua al arribar. Jo estava a la categoria de veterans, que començava als 35 i acabava als 99. Després, pels del poble, com que era festa major, van fer havaneres (bé, semblava que fessin això, no ens vam quedar a veure-ho). Les fotos que veieu les va fer la meva parella, que em va acompanyar (no li va quedar més remei ;P).

Us faig la fitxa, com sempre:

Distància: 4 Km.
Altura guanyada positiva: 48 metres.
Zona: Les Coromines.
Valoració Organització: 8. Era una cursa molt popular, però el recorregut estava ben marcat. Hi havia tres curses: nens, infantil, i resta.
Recorregut: 8. Era maco, llàstima que fossin dues voltes. 100% terra, dels quals un 60% de corriols.
Valoració Avituallament arribada: 6. Aigua. Com que era gratuït, doncs està bé.
Sorteig Regals: No.
Dutxes: No.
Guardarroba: No.
Aparcament: 9. Cap problema per aparcar.
Altres serveis a destacar: No hi havia més serveis.
Bossa del corredor: No.
Data: 09/08/2014
Preu: Gratuït.

I aquí els meus resultats, no gaire bons, però suficients pel meu estat físic:

Temps real: 16m:17s
Posició final: 14 (5 o 6 de la meva categoria).
Participants que han acabat: 40

I aquí teniu el Garmin, amb el recorregut:

Salut i kilòmetres!

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com es processa les seves dades comentari.