Entrenamiento 20'CC con serie 5000m 4 'y enfriamiento

Después del trabajo, hoy he ido de nuevo en Can Mercader, donde había quedado con Antonio para entrenar.

Aquest mig dia, com molts dimecres, he anat a dinar a fora amb alguns companys de feina, i al trobar tots els restaurants plens hem acabat fent un Dürum. El pitjor que he menjat mai, per cert… Ha estat al Gran Via 2 i hem estat rodejats per una «jauría» de coloms, que menjaven patates com bojos i que de tant en tant ens passaven per sobre. Darrerament els ocells estan tontos… Bé, però això és una altra historia. Us explico tot això perquè el problema ha estat que el Dürum me l’he estat notant durant tot l’entrenament. Gens agradable, per cert. Com m’ha dit en Paco, amb sèries, menjars suaus. Per un altre cop, ja ho sé (i segur que la torno a cagar)

L’Antonio també tenia els seus problemes, ja que havia fet una mig diada i al despertar se li havia quedat el coll mig contracturat. I a més, s’havia fotut una bona favada catalana (aquí crec que li ha donat un cert avantatge després perquè li ha donat «impulsión» extra).

Bé, anem al gra. Hem començat amb un escalfament suau durant 20 minuts on amb poc més d’un 1Km ja m’ha agafat flat. La cosa no començava massa bé, però se m’ha passat. Després hem començat a fer la sèrie de 5000m a 4′ el Km. En Paco, que també ha vingut però no ha entrenat, ens controlava els parcials cada 500 metres. Més o menys hem anat alternant tirant un i després l’altre fins acabar la sèrie. M’ha tornat a agafar flat (a l’altre costat) als darrers 500 metres, però he pogut acabar. Al final ens ha sortit a una mica menys de 4′ i tots dos hem acabat molt contents.

Después hemos hecho dos vueltas más en el parque, y hemos acabado con unos estiramientos con Paco, y esquivando mosquitos que hoy estaban hambrientos.

Os dejo el garmin pues:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.