sopar fondistes llobregat pistarunner

Entrenament 4 km CC, 10 Km a 4’35», 10′ CC i Sopar Fondistes Llobregat

¡Buenas noches!

Hoy he vuelto a entrenar. Siguiendo el plan de Paco (pero modificado por temas de tiempo), hoy he hecho el entrenamiento que en teoría tenía que haber hecho miércoles, He acabado muy contento porque me ha salido redondo. Evidentemente estoy lejos de mi mejor forma, pero lo que estaba planificado lo he hecho.

El recorregut que m’he fixat consistia en anar fins a Gavà Mar i tornar. En total, 15 Kms. Els primers 4 els he fet a un ritme de 5’09» de mitja, i a continuació n’he fet 10 a 4’35» el quilòmetre. Els primers quilòmetres han estat més lents (al voltant de 4’40»), i després ja he anat baixant el temps. Per acabar. un refredament de poc més d’1 Km .Tenint en compte que amb això aquesta setmana ja porto 47 Km acumulats, estic força content del meu rendiment.

A la nit hem quedat amb els Fondistes Llobregat per fer el sopar de Nadal. M’ha anat molt bé per conèixer una mica millor al grup, avui sobretot al Carles i el Quim, i per veure per primer cop al «Abuelo Runner», Evidentment molts dels temes han anat sobre carreres, però no han estat els únics. Tampoc cal explicar-ho tot!

Bueno, os dejo el garmin del entrenamiento de hoy:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario