Series de 1Km a 4 'y RCP 1'30»

Bé, el primer que volia dir es que estic bastant sorprès perquè tinc cruiximents de l’entrenamet d’ahir. No m’ho esperava gens, la veritat. Això vol dir que realment necessitava fer tècnica de carrera a aquest nivell, està clar, i que vaig entrenar músculs que devia tenir abandonats. A veure els resultats. Ja sé que hauré d’esperar unes quantes sessions com aquesta abans de notar res.

Una altre cosa a comentar abans de passar a explicar l’entrenament que he fet es que avui he aconseguit un nou rècord: m’han entrat dos mosquits al mateix ull!! (s’escolten aplaudiments de fons…). Tot una festa, la veritat. Bé, es cert que fa un mes crec que vaig batre el rècord mundial de menjar mosquits en una hora, i això que anava amb la boca tancada mentre corria. Aquell dia vaig arribar a casa amb la cara que semblava en Jim Carrey en la pel·lícula: «Jo, jo mateix i Irene» quan va amb la moto. Em passava la mà per la cara i cada cop me’n treia. És molt agradable (sarcasme), però al menys pel que fos no varen entrar al ull. Sabeu que és fer una sèrie, intentar mantenir el ritme, i a la vegada provar de treure el mosquit malparit de l’ull? I sabeu que és que quan per fi ho aconsegueixes, aleshores va i te n’entra un altre? És el que no hi ha, orgàsmic….

En quant a l’entrenament, doncs ha anat força bé salvant el que us he explicat. He començat amb 20 minuts de CC a un ritme de 5:28. Després he fet les sèries que bàsicament han estat a 3’58» totes, excepte la segona que he pogut clavar a 4′, i la darrera que he volgut acabar-la més fort i ha sortit 3’52». La recuperació entre cadascuna era 1’30», i he trotat sempre molt proper als 6′. Després d’això, per refredar he fet 2 Km més a un ritme de 5’36».

Hoy también hacía mucho calor y humedad, pero en cambio el tema pulsaciones ha ido perfecto. Mejor. Me he notado un poco cansado de brazos, básicamente tríceps, lo que por cierto he encontrado curiosa.

Os dejo el garmin pues:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.