15 km de CC y 10 rectas progesivas de 100 metros todo a 4'55» el Km

Avui he anat a entrenar a Can Mercader amb el meu amic Antonio Romero. Com era d’esperar després d’aquests dos mesos ell ha millorat molt. En la carrera de la Sagrera d’ahir va fer un temps fantàstic de 40:30, en una cursa on hi ha moltes pujades i girs.

Quan he arribat ell ja portava uns 4 Km. Hem sortit del parc i hem anat corrent pels carrers fins arribar al final de Sant Joan Despí, i hem tornat. Al arribar a Can Mercader jo portava uns 10 Km, i l’Antonio ha hagut de marxar. Per complir el planning que m’ha fet el Sensei Paco em quedaven encara 5 Km més i les 10 rectes progressives de 100 metres, descansant 100 metres entre elles. O sigui, uns 7 Km més… He fet les voltes pertinents pel parc intentant no baixar el ritme i al final he pogut fer el planificat, això sí, força cansat. He estirat, i cap a casa, després d’haver fet un total de 17 Km. Ja veig que per fer una mitja necessito entrenar una mica més. Potser amb sort podré fer la de Sitges, amb el permís del temps i la feina.

Ha lloviznado un poquito, pero nada grave. Simplemente tenía que vigilar con los charcos (sobre todo en el Parque de Can Mercader), y también tener cuidado para no patinar.

Os dejo el Garmin. El tiempo original era 01:28:56, pero como he estado cinco minutos parado para ir al baño y esperar que pasas Antonio y Auto Pause estaba desactivado, lo he tenido que restar a mano:

Salud y Kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.