Gavà mar passeig marítim pistarunner

17 Km a 4'48» de paseo tras la Maratest ... Estamos fatal

Doncs sí. Estem fatal. No només jo, eh! Tots els que llegiu aquest article, segur que també. I es que després de la pallissa d’ahir s’han de tenir ganes. En sensei Paco m’ho havia planificat, així que apa, com qui no vol la cosa, cap endavant. Tal i com m’ha dit m’ho he pres amb calma. Fins i tot he parat per fer una foto quan he arribat a la platja de Gavà Mar, aprop de la casa d’en Valdès (no l’he vist, mira que podria haver sortit a saludar, jaja).

Doncs he sortit força tranquil, provant a veure com responien les cames. Haig de dir que avui tenia una mica de cruiximents, però m’ha anat bé moure’m. Com podeu veure pel Garmin la mitjana de pulsacions ha estat de 146, o sigui que amb calma. M’he trobat força bé tota la estona, però hi ha hagut un moment on he notat una petita punxada al turmell. Com un click petit. No sé si seria una fibra… No m’ha molestat més, ni tinc cap dolor, així que de moment tranquil. Sigui com sigui, havia de fer 15 Km i he fet més de 17 km de tirada llarga… Ups.

Cuando he llegado a casa he hecho unos estiramientos, y después me he hecho un batido de frutas «a saco Paco», En honor al maestro, jajaja. He cogido melón, naranja, fresas, un kiwi, leche de almendra, y ale, todo triturado. Mal no creo que me haga. Como mucho tendré que levantar a media noche corriendo para ir al baño.

Y aquí tenéis el Garmin:

¡Salud y kilómetros

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.