Carrera San Sebastián de los Gorgs

Este domingo 7 de agosto corrí de nuevo la carrera popular de San Sebastià dels Gorgs, y haré una breve entrada ya que de esta carrera ya tenéis algún que otro post, y no ha cambiado casi nada.

S’ha de dir que cada cop hi ha més nivell allà. Aquest any vaig fer el meu millor temps, malgrat tot només vaig poder arribar 4rt, això sí, bastant a prop del tercer, i sempre veient els dos primers. Feia molta calor, i vam sortir molt forts. La cursa comença amb una mica de pujada, i anavem a 3’20». Vaig decidir baixar una mica el ritme per tenir alguna opció a posteriori, encara que ja veia que seria gairebé impossible.

Em van treure un bon tros, però a partir del primer kilòmetre em vaig anar acostant cada cop més, vaig avançar al quart, i allà a apretar les dents fins el final, on malgrat baixar més de 20 segons (a 3’34» el Km de mitja), no em va servir de res. A l’arribada, beguda, patates fregides, tot molt informal com els altres anys. Entrega de premis (aquest any només hi havia copa pels primers, i pels tres primers locals), foto de grup, i cap a casa!

En cuanto a mis estadísticas han sido las siguientes:

Tiempo real10m: 06s:
Posición final: 4º de categoria, quizás tercero ya que el segundo era local y tenía premio como primero local.
Participantes que han terminado: unos 30 (con niños incluïdos, o sea que eso...).

Os dejo el garmin, como siempre, con las pulsaciones, recorrido, altimetría y el resto


¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.