Entrenamiento 13 Km progresivo a 4'13 "de media

He estado un poco liado, y hasta ahora no he tenido tiempo de colgar el entrenamiento de ayer. Os cuento. Quedé con Paco y Antonio en Can Mercader para hacer un entrenamiento progresivo. Como estoy de guardia en el trabajo, tuve que llevar también el móvil del trabajo a parte de mi. Me lo puse todo en el brazalete, y pesaba como un tronco ...

Quan vaig arribar, per variar, l’ànec em va voler picar. Un cop superat això, vaig trobar-los amb ells, i vam començar l’entrenament. No portàvem ni 300 metres, quan em van trucar de guàrdia. Vaig resoldre el problema per telèfon, i després, ja varem poder continuar. El primer Km va sortir ja a 4’33”, el que ja pronosticava un entrenament una mica bèstia. El segon a 4’20”, i així. A partir del 6, ja estàvem a 4’11”, vam baixar més, i després cap el 10 vaig arribar a estar gairebé 2 Km a 3’50”. Per què? Doncs per seguir en Paco. Ell està molt fort, i jo gairebé la palmo!!!! Quan estàvem arribant al pont que porta al camp de l’Espanyol ell es va posar a 3’40” i ja el vaig perdre. Allà vam fer una petita parada, i vam continuar fins el parc de Can Mercader on vam començar a fer voltes. Quan portava mitja, em va sonar el mòbil un altre cop i vaig haver de parar l’entrenament. Igualment jo ja estava fet pols. Per desgràcia, això va fer que no ens poguéssim fer la foto de rigor.

Antonio fue más listo que yo y prefirió ir a su ritmo. Paco siguió un par de kilómetros más creo recordar. Este domingo seguro que le va muy bien a la carrera! A mí me salieron los 13 Km a 4'13 "de media, lo que no está nada mal para un entrenamiento progresivo.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario