Entreno 15 Km después de sobrecarrega muscular del sóleo

Buenas noches a todos!

Avui per fí he tornat a sortir una estona. Us explico primer una mica com ha anat això de la sobrecarrega muscular del soli. Com ja sabeu, el diumenge vaig acabar tocat. Vaig notar una punxada al soli permanent mentre corria i després tenia mal quan vaig arribar a casa i es va refredar. Doncs bé, al dia següent, dilluns, la cosa estava pitjor. Bàsicament, caminava coix. Si recolzava la cama fent el gest correcte de caminar notava la punxada, i la veritat es que ho veia tot molt negre. De fet, la part central estava fins i tot sensible al tacte. Ahir dimarts la cosa va millorar. Ja no notava la punxada, però tenia com tot el múscul adolorit per les bandes, i continuava coix.

Aquest matí quan m’he aixecat ja he notat que la cosa havia canviat. No he notat dolor al caminar. De fet, m’he despistat un moment quan anava cap el cotxe i he anat corrents, i quan me n’he adonat he parat. Tot semblava correcte. He fet igualment bondat tot el dia fins arribar a la tarda a casa.

Durant aquest dos dies he fet un repòs bastant gran. El diumenge vaig tenir el massatge, i a part d’això m’he aplicat gel i la meva pròpia ma gelada moltes estones. També a la dutxa he alternat aigua freda i aigua calenta, i en quant a alimentació, he menjat fruita, cosa que no acostumo a fer mai (mal fet, ja ho sé): kiwi, mandarina, suc de fruits del bosc. Per mi això és molt.

Total, que hoy he salido a correr y he empezado muy suave, para probar a ver. Como he visto que respondía he ido tirando y de golpe me he encontrado corriente por debajo de 5 ', más concretamente a partir del km 3 bajando de 4'50» , Y a partir del 6 bajando de 4'40». La pierna me respondía, si bien es cierto que la notaba un poco más cargada de lo normal y he notado alguna molestia en algún momento, pero sin pinchazos.

Antes de ir a dormir mi pareja me ha hecho un masaje en la pierna (no penséis mal), lo que me ha ido perfecto ya que ahora la tenía un poco cargada. Mañana descansaré, y el viernes volveré. Prefiero darle tiempo y días de recuperación entre medio. Igualmente, a ver cómo me levanto. Espero no tener ningún daño. Os paso el Garmin:

Salud y Kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.