nevada pistarunner

Porque los runners tienen cojones, y las runners ovarios

Bajo este título tan original (o no), quería empezar a cambiar un poco la forma de hablar en el blog. Seamos realistas, a ver. A quién le interesa saber exactamente mis entrenamientos? Pues básicamente a mí, a mi entrenador, a algunos amigos corredores igual de frikis como yo, y tal vez de vez en cuando alguien que se quiere iniciar en el mundo del running y ver cómo se puede ir evolucionando.

Tot això està molt bé, però potser va sent hora que sigui més jo mateix (un animal, vaja), i li posi una mica d’humor al assumpte, barrejat amb opinió i consells diversos. Seguiré penjant els entrenaments, però aprofitaré per explicar-vos alguna cosa més. Les fitxes de les curses i altres coses no canviaran, això sí. Com alguns ja sabeu, soc escriptor, així que m’agrada escriure (no fotis!). Per cert, que això ho faré molt ràpid així que segur que faig alguna falta d’hortographia. No li feu gaire cas. Què us penseu, que els famosos no les fan? Per això tenen varies revisions abans de presentar els llibres, i correctors al darrere.

I que toca avui? Y que toca hoy? Doncs com sabeu, ha nevat a gran part de Catalunya, i aquest petit article va dedicat a tots aquells que han sortit a córrer amb dos collons o ovaris malgrat les inclemències del temps. Pues como sabéis, ha nevado en gran parte de Cataluña, y este pequeño artículo va dedicado a todos aquellos que han salido a correr con dos cojones u ovarios a pesar de las inclemencias del tiempo. La veritat es que els hem de tenir grans en dies com avui per sortir a fer esport, siguem realistes, o potser altres més aviat pensaran que s’ha de ser burro també… Tampoc ho negarem, som molt tossuts. La verdad es que los tenemos que tener grandes en días como hoy para salir a hacer deporte, seamos realistas, o quizás otros más bien pensarán que hay que ser burro también ... Tampoco lo negaremos, somos muy tercos. Jo avui he sortit amb els meus pantalons curts, una samarreta tèrmica, un mocador de cap, uns guants (per primer cop) i uns quants accessoris més, i per acabar-ho d’arreglar, estava plovent. Yo hoy he salido con mis pantalones cortos, una camiseta térmica, un pañuelo de cabeza, unos guantes (por primera vez) y unos cuantos accesorios más, y para acabarlo de arreglar, estaba lloviendo. Ole tú! Ole tú! La veritat és que he vist a molt poca gent al carrer corrent (per què serà?), i és que s’ha de tenir ganes. La verdad es que he visto a muy poca gente en la calle corriente (¿por qué será?), Y es que hay que tener ganas. Els runners som com els de 300, espartans que fan “la seva feina”, i fem “ahu!, ahu!, ahu!” (i si ens passem acabem fent “au, au, au”, i lesió de sobrecarrega). Los runners somos como los de 300, espartanos que hacen "su trabajo", y hacemos "ahu !, ahu !, ahu!" (Y si nos pasamos acabamos haciendo "ave, ave, ave", y lesión de sobrecarga). Ens veiem com herois cada dia que sortim, encara que quant et creues amb algú que no es del “gremi”, per dir-ho d’alguna manera, més d’un cop et posa aquella mena de cara on identifiques que també t’està veient com l’espartà, però com l’espartà idiota que acaba morint mentre la resta estan a casa ben protegits. Nos vemos como héroes cada día que salimos, aunque cuánto te cruzas con alguien que no es del "gremio", por decirlo de alguna manera, más de una vez te pone ese tipo de cara donde identificas que también te está viendo como el espartano, pero como el espartano idiota que acaba muriendo mientras el resto están en casa bien protegidos. Totes dues visions son certes, siguem realistes, però a nosaltres ens convenç més la visió de l’heroi, que lluita fins al final per aconseguir el seu objectiu, i és aclamat per la resta de mortals. Ambas visiones son ciertas, seamos realistas, pero a nosotros nos convence más la visión del héroe, que lucha hasta el final para conseguir su objetivo, y es aclamado por el resto de mortales.

Todo esto a que viene? Pues que sí, que hoy jodía frío, llovía, y estaba oscuro, y como un gili ... he salido a correr, con frontal incluido, para hacer el entrenamiento. La verdad es que me ha gustado y me lo he pasado bien, y es que somos así, que pasa? Total, 16 Km, 5 de ellos en 4'45 ", 10 a 4'12", y uno para enfriar (porque no jodía frío, me cagas todo). Quería subir a San Ramón a tocar la nieve, pero cuando he llegado a casa ya he visto que no quedaba nada, así que he hecho lo que tenía marcado.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario