Natación mar, piscina y bicicleta

Continuando con este entrenamiento para no perder demasiado la forma, tras la minicursa del sábado, he vuelto a hacer natación y bicicleta.

El diumenge, aprofitant que anava a la platja a lluir el meu blanc Iniesta, vaig nedar una estona. Amb la meva parella vam anar a la platja del Prat del Llobregat per la tarda, i he de dir que estava a petar. Molta gent, i a sobre el parking era de pagament (zona blava). Tela… Vaig estar una mitja horeta, i calculo que entre 800 i 1000 metres. Com que hi havia força corrent, més aviat imagino que vaig fer menys. També he de dir que quan vaig tornar a casa no tenia gens de sed de la quantitat d’aigua que vaig empassar-me. El tema de respirar i nedar, doncs té la seva dificultat. Aquest cop si que portava ulleres, i em van anar bé, encara que em feien força mal a la cara.

Dilluns vaig tornar a anar a la piscina després d’anar al Fisio. Li vaig comentar que quan havia anat a córrer el que havia notat es que se m’havia carregat molt la part del pont del lateral del peu. Em va dir que podia ser normal. Doncs res… En quant a la piscina, vaig fer 60 (si no em vaig descomptar i van ser alguna més), el que es tradueix en 1500 metres. Vaig fer bàsicament crol, si bé vaig provar 100 metres d’esquena, i uns 200 de braça. També vaig fer alguns metres nadant més ràpid. Vaig estrenar unes ulleres noves, i he de dir que aquestes no em van fer cap mal.

Hoy martes he ido al trabajo de nuevo en bicicleta. En la ida he sufrido un poco porque estaba cansado, pero la vuelta, para variar, ha vuelto a ser horrible. Mucho calor, y viento de cara. Por suerte no ha sido tan fuerte como el último día, eso sí. Según el garmin había 27,8 grados. Ya os digo yo que ni de coña. Más bien 32 o así.

Os dejo el garmin de la bici. Al ir la he parado más tarde. Y siempre me coge la señal del GPS 1 o 2 km más tarde, normalmente.
ida:

vuelta:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.