Masajista y Tirada Larga 15 Km a 4'45» i 100×10 RP

Ayer no entrené porque fui a uno de los tres masajistas deportivos (Manuel, Victor y Ester) que me recomendaron desde el Club Atlético Cornellà per a que em mirés el tema de la sobrecarrega. Vaig escollir Manuel, com podria haver agafat qualsevol dels altres dos que segur que son molt bons. Realment va ser una visita molt bona i instructiva. Vaig parlar dels problemes que havia tingut la setmana passada, ja que de fet ahir no em feia mal. Em va fer unes proves per veure si hi havia ara trencament, i en principi sembla que s’està curant. Al fer el massatge si que va trobar una discontinuïtat a la fibra (algunes fibres es podien haver trencat), però una cosa petita que pot ser habitual. Em va dir que aquesta setmana res de muntanya, i que a més tenia molt carregades les dues cames.

A part, em va parlar sobre estiraments. Primer de tot, que quan els fas no has de notar dolor. Si notes dolor, es que t’estas passant. Han de ser progressius. També que per fer-los bé del tot el millor es fer primer 20 segons, després fer 40 segons, i acabar amb 60 segons (això per cada cama, alternant cada cop). Em va ensenyar diferents tipus d’estiraments (piramidals, isquios, bessons, soli).

También me recordó la importancia de saber parar cuando toca, que es mejor parar dos días, que tener que parar un mes por lesión. Me recomendó aplicar crema de hielo frío para después de los entrenamientos, y baños de agua fría y caliente alternando (que ya hacía). Me contó muchas más cosas, pero ya os las iré diciendo.

Respecto a la hernia inguinal, me comentó que era un proceso largo, de al menos un año hasta estar recuperado del todo. Para correr no me molesta demasiado, pero es cierto que todavía tengo la cicatriz dura y dolorosa a la presión.

En quant a l’entrenament d’avui, ha estat una carrera continua de 15 Km a ritme mig de 4’45» el Km, i després 10 rectes progressives de 100 metres cadascuna. M’he notat cansat quan he acabat, suposo que encara pesa l’esforç de la mitja marató de Terrassa. Això sí, les cames estan bé de moment, sense punxades.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Deja un comentario