Minientradas

Técnica de carrera

L’entrenament d’avui també ha estat una mica estrany. Com que havia d’anar a buscar la bicicleta que vaig portar l’altre dia al taller, i he anat corrents. A l’arrivar, he tornat amb ella, i quan l’he deixat he començat a fer la tècnica de carrera. Com sempre, he trigat una mica en trobar un tros de gespa.

No us deixo el garmin perquè no val la pena, però en total he estat com una hora fent exercici. Suficient. He fet diversos exercicis, com skipping davant i darrere, salts amb una cama, moviments de futbol creuant cames, caminar de puntetes i molts més. L’únic amb el que encara no m’atreveixo es amb fer salts amb les dues cames (tipus granota). He fet deu salts i he parat.

¡Salud y kilómetros!

Calentamiento y Técnica de Carrera

Entrenamiento de hoy ha sido bastante suave. Primero he corrido 4 millas al calor en un promedio de velocidad de 4 minutos 50 segundos por kilómetro. Después empecé a hacer la técnica de carrera. Yo siempre he hecho lo mismo: dos repeticiones de 60 metros del ejercicio y trote. Esto lo he hecho en el césped. Los ejercicios que he hecho han sido: caminar de puntillas, caminar en tacones, dirigidos por el lado ruso, saltos saltos laterales izquierdos, derecho, saltando desde atrás, saltando hacia adelante, pierna derecha multisalts, multisalts de la pierna izquierda, multisalts alterna, saltos y finalmente, caminar de puntillas, pero hacia adentro.

Supongo que esto ya es bueno. También necesito alguien que me diga si hago los ejercicios correctamente.

Os dejo el garmin:

¡Salud y kilómetros!

Entrenamiento de montaña en Viladecans buscando caminos

Avui he tornat a fer un nou entrenament de muntanya a Viladecans on he buscat a veure si trobava algun camí nou. He descobert alguna cosa, sobretot corriols, però molts estaven massa abandonats i he hagut de tornar enrere. Al final, he acabat fent un entrenament normalet. Els darrers kilòmetres de baixada, com que he anat una mica lent en general, els he fet més ràpid, fins arribar a casa. El desnivell acumulat de 376 metres tampoc està malament. Un altre dia més.

Us deixo aquí el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Entrenamiento Progresivo 05:18 a 03:42

Después de la paliza de ayer, hoy quería hacer un rodaje suave, pero claro, como siempre me he animado. He empezado suave, y entonces, como me veía bien, he decidido hacer un entrenamiento progresivo. Al final el progresivo ha durado 11 Km, y he terminado el último a un ritmo de 3:42. Fuerza contento, la verdad. Después de eso he enfriado un par de kilómetros y para casa a ducharme. Suficiente para hoy.

Les dejo el Garmin:

¡Salud y kilómetros!

Entrenamiento 12 series de 300 metros a 1 minuto

Avui he tornat a fer el mateix entrenament del dijous de la setmana passada, que consistia en 12 sèries de 300 metres a 1 minut. La veritat es que m’he trobat millor, i no ha estat tant dur. Aquest cop he pogut trotar en tots els minuts de descans, excepte en el darrer, i a més he anat més ràpid (no gaire tampoc), el que crec que és important. Fins i tot l’escalfament també ha estat més ràpid. Bé, a continuar entrenant, fins que arribi el moment del merescut descans. La idea es fer una cursa aquest cap de setmana, a veure si la feina no m’ho impedeix.


Salud y km.